avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Incadrare mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Incadrare mijloace fixe

Buna. Am doua intrebari pt dvs:
1.Este gresita incadrarea ca mijloc fix a unei masini de frezat universala cu valoare de 2000 lei?Este clar ca durata de folosinta e mai mare de 1 an.
2.Programul de investitii a fost votat la inceputul anului la institutiile publice. Ce se intampla cu dotarile cuprinse in buget, care la vremea respectiva aveau valoare de mijloc fix, neachizitionate inca?(ex, calculatoare prinse cu val de 1800 lei)Trebuie rectificat bugetul si mutaTE PE OBIECTE DE INVENTAR?
Multumesc anticipat. - See more at: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:59, 12 Noiembrie 2013
1. Nu este gresit.
2. Da. Trebuie rectificare bugetara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloc fix / ob. de inventar, receptie cladire niko 94 niko 94 1. Am o factura pe care scrie mobilier birou, val totala 2000 lei,pret unitar 1680,67 lei Ca sa fie mijl fix trebuie sa aiba val 1800 lei, dar banuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe/ob. inv? Camelia Popa Camelia Popa Am cumparat pt institutia publica la care lucrez o serie de bunuri pentru dotarea unei sali de evenimente, printre care o masina de gatit electrica cu valoarea ... (vezi toată discuția)
Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)