avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... DESPRE COMISII
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

DESPRE COMISII

Daca tot sunt la moda acum, de ce nu am vorbi si noi despre ele!

Cine e de acord cu comisia (scuzati cacofonia) Udrea? Sa ridice mana:)
Cel mai recent răspuns: ContSters21504 , utilizator 11:12, 4 Septembrie 2009

Eu sunt de acord in principiu cu comisia Udrea, desi cred ca ea are un scop politic, insa sunt de acord sa se faca cat mai multe comisii care sa verifice activitatea ministerelor, sa se vada cum se cheltuielsc banii si in special cum se fac procedurile de achizitii publice.
Din certurile dintre politicieni (cel putin din ultimele cazuri) a existat si un beneficiu concret, si anume au inceput sa fie mai precauti cu aruncarea banilor pe fereastra, ceea ce nu se intampla pana acum.
Din comisii cine sa faca parte?!
Atunci de ce mai sunt organele statului,ce rol mai au ele ,daca aceste comisii parlamentatre, cu o structura indoielnica,dau verdicte si facv incadrari penale...:),cine trage la raspundere pe acesti parlamentari care au ajuns in comisii, nici ei nu stiu cum...sa lase organele abilitate sa-si faca treaba...
Perfect de acord, daca organele abilitate si-ar face treaba. Dar daca nu, macar asa se fac publice tot felul de lucruri, pe care apoi organele abilitate vor fi obligate sa le cerceteze. cat despre membrii comisiilor, probabil ca si ei ar trebui sa faca obiectul cercetarii unor alte comisii ...
In legatura cu aruncatul banilor de la institutiile publice: Stie cineva care e firma de avocatura care a incheiat contract cu Ministerul turismului de 100.000 euro/an, dupa ce la inceput cerusera 400.000 euro/an?...Asta da reducere.:)
Io stiu alte ministere unde astfel de contracte sunt chiar mici ... ca suma vorbesc ...
Care e? Astia care pot ... In fond ... nu e prost ala care cere ...
Pe de alta parte .... nu m-ar supara sa le dea banii astia dar sa si raspunda pentru ceea ce fac ....
Baieti deshtepti insa .... nu se ocupa decat de consultanta ... isi dau cu parerea ... si de semnat si decis semneaza ministrul -care si el pune semnatura dupa ce pune alti 5 functionari sa isi dea avizul-. Sigur ca si asta la randul lui are interesul sa semneze el personal.
Practic .. consultanta lor .. se reduce la a incerca sa vina cu solutii -cat de cat juridice- care sa conduca la atribuirea unui contract unuia sau altuia. :)
Why not ?!

Alte discuții în legătură

Modificare cod caen madacsy madacsy as dori si eu sa im raspundea cine care este in masura sa o faca. Eu am platiti pentru modificare codului CAEN la Registrul Comertului MM aproape 800 RON , ... (vezi toată discuția)
Inselatorie m75 m75 Buna ziua, doresc un sfat in urmatoarea problema: -un cadru profesoral, colega de servici ce are si autorizatia de traducator m-a convins ca se pot castiga ... (vezi toată discuția)
Un jaf de partid Anna2010 Anna2010 E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei ... (vezi toată discuția)