avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Expertixa contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Expertixa contabila

Daca parasesc(vreau sa plec) locul de munca si firma imi arunca mie o lipsa despre care habar nu am ,pot sa cer expertiza contabila?Ce imi trebuie sau cum trebuie sa procedez?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2009
madi33, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 16:23, 26 August 2009
In ceea ce priveste faptul ca vor sa va impute o lipsa, trebuie sa existe acte doveditoare.
Puteti cere expertiza contabila, dar va trebui sa dati firma in judecata pentru asta. Nu cred ca vor fi de acord cu o expertiza asa pur si simplu. Stiti cum e : cauti una si dai peste alta.
Succes!
Da probabil ca nu vor fi de acord cu expertixa contabila,dar atata timp cat sunt nevinovat trebuie sa fac ceva nu?nu pot sa dau niste bani care eu nu i-am luat,cel mai grav este ca inventarele nu s-au facutin doua exemplace ci intr-un exemplar care ramanea la firma,dar eu consider c un expert contabil stie unde sa caut si ce sa caute ,indiferent cat de destepti ar fi ei trebuie sa iasa la iveala tot.
multmesc

p.s daca cer expertiza contabila credeti ca dureaza mult pana ajnge un expert la firma?oare ar putea sa fac modificari in acte?
Ar trebui sa vedeti daca sunt de acord cu o expertiza contabila. Expertul v-a veni cu cat il platiti mai repede.
Adresati-va CECCAR din localitatea dvs. Oricum expertiza costa, in functie de perioada verificata.
Intai vedeti daca sunt de acord cei de la firma, altfel v-a trebui sa-i dati in judecata, daca stiti ca aveti dreptate.
Modificari in acte? Important este daca ati semnat vreun document care sa va incrimineze sau nu v-ati realizat o sarcina de serviciu care le-a adus un prejudiciu. Altfel ce modificari ar putea sa faca !?
Succes!
Ma gandesc si eu ca se pot face multe in ziua de azi,nu toti oamenii sunt corecti,tocmai de aceea m-am gandit la o expertiza contabila pentru a verifica in amanuntit tot si a demonstra ca nu sunt vinovat cum zic ei.Am vorbit cu eun expert contabil urmeaza saptamana viitoare sa merg la firma si voi cere scris ca doresc expertiza contabila.

multumesc
Succes !

Alte discuții în legătură

Restante la plata marianjumara09 marianjumara09 Pentru certificarea corectitudinii calculelor privind repartizarea cheltuielilor lunare, instanta de judecata, a cerut atat reclamantului cat si paratului sa ... (vezi toată discuția)
Un expert contabil poate face in colaborare cu un expert constructii o expertiza a unui ap?? radu132 radu132 sant intr-un proces de partaj a unia apartament , judecatoare a dat IAP 70% eu 30% judecatoarea a ales un expert partea adversa a cerut sa vina cu un expert ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila ContSters126274 ContSters126274 S-a dispus o expertiza contabila cu termen 30.04.2010, de atunci s-a amanat predarea acesteia de 2 ori.Din cate cunosc expertul a solicitat acte si de doua ... (vezi toată discuția)