avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latime cale de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latime cale de acces

Buna ziua,
Am cumparat un teren care are un drum betonat de aprox. 4.5m latime in lateral(nu pe proprietatea mea). In PUZ drumul este specificat ca avand 7m latime. Pe partea cealalta de drum este un cimintir cu gardul exact la marginea drumului. Pentru a ramane calea de acces de 7 m cum e trecut in PUZ e legal sa las 3.5 m de la axul drumului + trotuar ? Sau pot sa imi ingradesc exact dupa punctele date de cadastrist, in acest caz ramanand doar vreun metru distanta de acel drum betonat ?

Alte discuții în legătură

Constructie casa fata de axul drumului privat cccir cccir Detin un teren cu doua deschideri, una la drum public, iar una a fost creata prin cedare de teren, pentru acces proprietari din spatele terenului meu. Eu am ... (vezi toată discuția)
Drum de acces sanmir sanmir detin casa pe un teren care are drum de acces de 4 metri. am cumparat acest teren fara sa am un accept scris de la fostii proprietari (doar verbal). fostii ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)