avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Buzduganmiruna
                      Utilizator

Buzduganmiruna
                      Utilizator                    

oxi	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu aceasta nelamurire:
De exemplu, pentru un secretar de comunã, grad II, potrivit O.U. 6/2007 cu modificãri și ... (vezi toată discuția)
	                    oxi	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu aceasta nelamurire:
De exemplu, pentru un secretar de comunã, grad II, potrivit O.U. 6/2007 cu modificãri și ... (vezi toată discuția)

andreidorin	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent  ... (vezi toată discuția)
	                    andreidorin	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent  ... (vezi toată discuția)

bibi1971	                   

In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului ... (vezi toată discuția)
	                    bibi1971	                   

In Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului ... (vezi toată discuția)