avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua.soacra are un credit in franci si nu a mai platit la el la care in martie sau aprilie i sa pus oprire pe pensie si acuma ia venit hartie tot pe franci de la firma de recuperatori de ce?daca avocatul la care a fost cazul ia pus oprire pe pensie de ce cazul a ajuns la firma de recuperatori?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:53, 4 Septembrie 2016
Executorul silit este cel care dispune executarea. Si probabil creditul a fost cesionat catre o firma de recuperare creante. In general bancile cesioneaza creanta catre societati de recuperare.
adica ce sa inteleg prin asta?ca oprirea pe pensie o face firma de recuperatori?atunci de ce mi se spune in somatie ca trebuie sa platesc suma respectiva?
Banca a cesionat creanta catre o firma de recuperare creante. Suma pe care executorul o solicita este compusa din debit restant + dobanzi si penalizari + cheltuieli de executare. Executarea silita probabil s-a facut la cererea societatii de recuperare creante si nu la cererea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Ne executa recuperatorii emma2hart emma2hart una ziua, va rog sa ne ajutati si pe noi, sunntem tineri si cu o fetita de un an, ne-am cumparat un ap prin credit si venind criza am cam ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)
Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)