avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima zi de scoala, libera sau nu pentru parinti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima zi de scoala, libera sau nu pentru parinti

Buna ziua,
Este oficial ca prima zi de scoala sa fie libera pentru parinti? Exista un document care reglementeaza aceasta prevedere?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Centrul Medical Alexis , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:15, 6 Septembrie 2016
Proiectul de Lege privind declararea zilei de început de an şcolar - Zi liberă pentru părinţi a fost respins in 09.03.2016 de catre Camera Deputatilor. Prin urmare, a incetat procedura legislativa cu privire la acest proiect de act normativ prin respingere definitiva de catre Camera Deputatilor
[ link extern ]
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima zi a noului an scolar hincuvictor hincuvictor Buna ziua. Ziua de 14.09.2015 este zi libera pentru parintii ai caror copii incep scoala? Multumesc cu anticipatie pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Prima zi de scoala - zi libera pentru parinti? cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca prima zi de scoala este libera pentru parinti.? Multumesc. (vezi toată discuția)
Zi libera marilena1 marilena1 Buna ziua! As vrea sa stiu in ce act normativ e prevazuta ziua de incepere a noului an scolar din invatamantul preuniversitar, ca zi libera pentru parinti? ... (vezi toată discuția)