avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nup
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nup

revin acum am citit sentinta instantei de neincepere a urmaririi penale ce ma mira ca a dat asa verdict problema e ca la noi in romania trebuie sa ai bani grei sa ti permiti un avocat bun deci in concluzie vecinul meu s a ales mutilat pe viata si trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata ce mai poate face ca in decizie scrie ca e definitiva si mai scrie ca plangerea e nefondata ,cum se poate ca un judecator sa vada cercificatul medico -legal si sa dea asa o decizie si mai ales a vazut victima in ce stare e ce trebuie sa faca el acum sa s faca dreptate singur E o mare problema la noi justitia ajungem sa fim mutilati pe strada sa fim omorati si cine ne apara procurorul care nu a luat nici o masura in acest caz tot ce vreau sa intreb e mai poate face ceva legal impotriva acestei deciziisi ce anume
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:41, 9 Septembrie 2016
Daca aveti "sentinta" in fata, expuneti in scris ce anume scrie in "sentinta" (iar numele le abreviati sau le inlocuiti cu X si Y). Ok? Asa vom putea discuta in concret.
in baza art 341 alin 6 lit a respinge ca nefondata plangere petentului N.I.Iimpotriva ordonantei 241 /2015impotriva MS in baza art 275alin 2 obliga petentul la cheltuielijudiciare si plata avocatilor inculpatului
Am inteles. Ok. Va mai intreb o data :
1) Victima si-a retras plangerea sau s-a impacat cu agresorul?
2) Victima, dupa cat timp de la comiterea faptei a depus plangere la politie?
3) Victima si agresorul au fost la mediator?
4) Victima s-a impacat cu agresorul?

Rapundeti pe puncte cu : da, nu sau nu stiu.
Incheierea este definitiva, nu mai aveti cale de atac.
Este clar ca-i definitiva (ca singura atacabila in zona aia este la 341 alin.7 pct.2 lit.c) ), dar voiam sa inteleaga si omul ce i s-a intamplat, pentru ca daca intelege poate sufera mai putin.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Agresiunea Statescu Statescu Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)