avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită anulare executare ,fara cerere intoarcerea executarii
Discuție deschisă în Executare silită

anulare executare ,fara cerere intoarcerea executarii

din cauza ca nu am cerut in dosar intoarcerea executarii, executorul deschis un nou dosar de executare....ce am de facut acum?
Cel mai recent răspuns: marianabarbu , utilizator 10:34, 15 Septembrie 2016
Buna ziua,

Nu cred ca din cauza ca nu ati cerut intoarcerea executarii a deschis din nou dosar. Probabil a fost facuta o noua cerere de executare. Vorbiti cu un avocat, poate e prescris dreptul de a cere executarea sau aveti temei pentru o noua contestatie..

Succes,
in noua cerere de executare silita este vorba de acelasi imprumut bancar din care s-au scazut sumele virate pana acum si s-au mai adaugat 3000 lei ch. de executare.....pentru prima executare am hot. jud. definitive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa prescriere ietam ietam Daca ai avut un imprumut la o institutie bancara, iar prima restanta s-a inregistrat pe 16.05.2009, executorul judecatoresc mai putea obtine executarea silita ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite abuziva ddvs ddvs Buna ziua , in primul rand vreau sa va felicit pentru tot ce faceti ! Mult succes in continuare ! Am primit incuviintarea executarii silite abia acum in ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)