avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formular chemare in judecata locatar rau platnic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formular chemare in judecata locatar rau platnic

Buna ziua.

Am rugamintea sa imi spuneti daca pot gasi pe Internet un formular de chemare in judecata a unui locatar rau platnic (suntem Asociatiei de Proprietari).

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BEATRICE84 , utilizator 18:31, 27 August 2009
Intrati pe forum la sectiunea actiuni/cereri si gasiti model pe care il adaptati situatie dvs
#-o SUNT DESTUL DE NOUA PE ACEST FORUM SI NU AM GASIT SECTIUNEA. DACA NU ESTE PREA MARE DERANJUL, IMI PUTETI DA UN LINK CATRE ACEASTA?

VA MULTUMESC SI VA DORESC O SAPTAMANA EXCELENTA!
BEATRICE 84,cum ai site-ulk avocatnet.ro ,gasesti mai multe sectiuni ,ex infosrl.ro.modelcontract.ro,etc.Daca chiar nu te descurci ,cauta pe google si gasesti o groaza de modele .Succes
Multumesc pentru ajutor.

All the best to you!
Acum am postat pentru dv un model ce l-am folosit noi in instanta . In partea dreapta a acestei pagini gasiti Documente utile. Deschideti "Model actiune in instanta - somatie de plata" dand click pe el. Modificati cu datele si cifrele dv.

Alte discuții în legătură

Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)