avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... invatamant special
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

invatamant special

buna ziua
as dori sa stiu daca exista o lege care sa interzica unui copil cu dizabilitati care a terminat 8 clase la o scoala gimnaziala speciala si a fost indrumat pentru clasele 9-12 la o scoala speciala profesionala sa se intoarca pentru continuarea claselor 9-10 la scoala gimnaziala unde a terminat si cele 8 clase. mentionez ca scoala gimnaziala ara clasela 1-10.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care ... Fluturass Fluturass Bună ziua. Avem un venit de 1470 lei pt trei persoane, care locuiesc la aceiași adresa eu, copilul de 19 ani și copilul minor de 8 ani, adică de 490 ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Legislație întoarcere din concediu creștere copil sidana sidana Aș dori să aflu dacă la întoarcerea din concediul de creștere copil, pe un post de profesor în învățământul preșcolar, este legal să mi se ofere ... (vezi toată discuția)