Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incident auto

Buna ziua. Masina familiei era parcata in fata blocului si a fost lovita de un angajat al Fan Courier. Am fost la politie, iar dupa 24 de ore politia mi-a eliberat o dovada cu care sa imi repar masina si promisiunea de a merge la firma respectiva. Legal, masina trebuie reparata pe banii mei?
Cel mai recent răspuns: mihaela_pura , utilizator 12:00, 17 Septembrie 2016
Pentru remedirea prejudiciilor cauzate de evenimentul rutier produs cu pagube materiale este necesar sa contactati firma proprietara a vehiculului care sa va predea polita RCA ,cu care sa va prezentati in service autorizat
Am omis sa specific ce era mai important:soferul a lovit masina si a fugit desi vreo 3 vecini strigau sa opreasca .Firma poate sa nu recunoasca incidentul?si atunci cum sa mi dea asigurarea?Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații despăgubiri după accident Lili34 Lili34 Se poate da in judecata pe cineva care mi a lovit masina parcata regulamentar pt. perioada in care eu am rămas fără masina? (vezi toată discuția)
Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)