avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Aplicarea OU 20/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Aplicarea OU 20/2016

Buna ziua!Deaoarece la serviciu, nu gasesc o explicatie privind aplicarea OU 20/1996 privind salariile din sanatate, ma adresez dvs.
Cel mai important lucru, pe care nu il stiu este urmatorul: la ce se refera "salariul de baza" din Ordonanta 20? De ce intreb, pentru ca:
1-in dictionarul financiar inseamna ceva
2-pe fluturasii din 2015, este trecut SBU L285 o suma,in cazul meu 1900,iar mai jos, este alt salariu de baza,(asa este scris) mai mic, la care se aplica procentul pt.spor de periclitate.In SBU L 285 sunt incluse sporurile avute pana in 2015 vechime,fidelitate....)iar pe fluturasii din 2016 se trece numai SBU L 285, in cazul meu 2500, la care se adauga sporul de periclitate, care insa nu este calculat la 2500 ci undeva la 1600 lei.
3-in exemplele de calcul din L 285/2010, se foloseste de doua ori termenul de "salariu de baza" o data o suma mare, apoi o alta suma mai mica, la care se adauga diferite procente pentru sporuri.
Deci, ce cuprinde "salariul de baza"?????
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna seara la toata lumea, Revin cu tema calculului indemnizatie de somaj tehnic, pentru ca intre timp am devenit somera in urma concedierii colective si am ... (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)
Sporuri la salariu + salariu de baza/tarifar fcamy fcamy Am o nelamurire in legatura in legatura cu ce inseamna salariu tarifar si ce inseamna salariu de baza, respectiv daca se cunoaste ce cuprind cele ... (vezi toată discuția)