avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... fortarea externarii din spital la cerere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

fortarea externarii din spital la cerere

Buna ziua
mama mea a facut un accident vascular cerebral hemoragic pe 17 aug 2016, in prezent este la terapie intensiva de circa 3 saptamani, paralizata pe partea stanga si creierul inundat de sange, sansele de supravietuiere sunt sub 1%(dupa spusele doctorilor). Practic este "leguma"
Probema este ca personalul medical, doctorii, ne forteaza (fac presiuni zilnic, chiar si prin telefon) sa o luam acasa la cererea noastra direct de la ATI.
Am vorbit la un azil de batrani pentru a o primi acolo iar conducerea acestuia ne-a cerut o scrisoare medicala,scrisoare pe care medicii din spital refuza sa ne-o dea, spunand ca ne da biletul de externare.
Vreau sa stiu daca spitalul are voie sa externeze pacientii din spital direct de la terapie intensiva si ce potate face spitaul daca refuzam sa o luam la cererea noastra.

Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2016
mihaela_f, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)
Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)
Spital: refuzuri de tratare intraspitaliceasca si de consult din exterior blackmario93 blackmario93 Bună ziua, În urmă cu o săptămâna am ajuns la spital cu mama mea (vârsta 78 de ani) la Spitalul Județean Constanța în urma unei urgențe, fiind ... (vezi toată discuția)