avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retinere contributie pentru pensii din indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retinere contributie pentru pensii din indemnizatia de consilier local

Sunt pensionar si consilier local. Din indemnizatia de consilier mi se retin o serie de contributii,printre care si contributia pentru pensii. Este legal? Daca este legal pot solicita recalcularea pensiei si cu anii de consilier local,respectiv cu contributia ce am platit-o din indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Un pensionar angajat trebuie sa plateasca contributia de asigurari sociale? carmenluiza carmenluiza pentru un pensionar angajat cu contract de munca este obligatorie plata contributiei la pensie? chiar daca anual pensia lui nu creste în ciuda contributiei? (vezi toată discuția)
Calcul salariu sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui pensionar de drept se poate intocmi contract individual de munca si cu ce se diferentiaza calculul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata si indemnizatie de consilier local zbancamariuta zbancamariuta Sunt consilier local si beneficiez de pensie anticipat. Am avut stadiu complet de cotizare dar sunt penalizat datorita varstei (am 64 ani). Incepand cu anul ... (vezi toată discuția)