avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de deces de la un CAR de sector
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de deces de la un CAR de sector

Buna seara,

Mama sotiei unui amic a decedat in noiembrie 2015.
Persoana in cauza, a fost membra a unui C.A.R. de cartier, cu toate platile la zi, pana in momentul decesului.
Fiica ei, fiind trecuta in documente, a facut cerere pentru acordarea ajutorului de deces (altul decat cel de la casa de pensii) la sfarsitul lunii noiembrie 2015.
Cu toate acestea, suntem la sfarsitul lunii septembrie 2016 si acest ajutor de deces nu a fost acordat.
Intebare:
Exista vreo reglementare care sa oblige aceasta casa de ajutor reciproc sa acorde acest ajutor de deces intr-un termen rezonabil ?

Multumesc pentru raspuns.
(Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie)

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! am si eu o intrebare putin mai complicata.bunica ... GDanaS GDanaS Buna dimineata! Am si eu o intrebare putin mai complicata.Bunica mea a decedat in ianuarie 2021,unchiul meu a fost singurul care detinea si detine cheia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați cu o problemă dacă se ... Aly123 Aly123 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu o problemă dacă se poate. Soțul meu a decedat în luna Noiembrie anul trecut, iar la începutu lui Decembrie el a ... (vezi toată discuția)