avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

tatal meu are un telefon fix Telecom, in urma unui telefon primit de la un reprezentatnt Telekom a spus:Da: pentru a trece la un abonament cu internet desi i-am informat telefonic sa nu se sune la acel numar pentru oferte pentru ca tatal meu este o persoana in varsta,are 87 de ani,si nu aude bine.Acordul tatalui meu este pentru un abonament pe 2 ani, raspunsul Telekom este ca daca reziliez contractul trebuie sa platesc o suma drept compensatie.Chiar nu se poate face nimic?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)
Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)