avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Participare cu un PFA la concursuri sportive
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Participare cu un PFA la concursuri sportive

Buna ziua, detin un PFA pe domeniul sportiv ( toate sporturile ) si as vrea sa stiu daca cu un PFA pot participa la meciuri sportive cum ar fi fotbalul. Adica daca pot sa formez o echipa de fotbal in divizia D si sa particip la meciuri de fotbal cu echipa mea contra alte echipe din tara? E de ajuns acest PFA sau am nevoie neaparat de club sportiv? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozitare pe venit machado22 machado22 de 4 luni de zile dau ponturi sportive unor persoane care imi platesc in cont o anumita suma de bani pentru acele ponturi (suma se ridica la aprox 400 ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare echipa de fotbal chrispop chrispop Buna! As vrea sa stiu daca echipa de fotbal este considerata o personaja juridica cu scop lucrativ? Astfel in cazul in care as avea o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv andr3i andr3i Buna ziua tuturor . Ma numesc Andrei Ristea si in prezent sunt administratorul unei firme din Targu Mures pe care am infiintat-o in anul 2009 . Am in vedere ... (vezi toată discuția)