Sarbu-Luminita 
	    	Utilizator

Sarbu-Luminita 
	    	Utilizator	    

Sarbu-Luminita, utilizator
 Sarbu-Luminita, utilizator 	

Având în vedere că este vorba despre o infracțiune de furt este posibilă împăcarea (până la citirea actului de sesizare în primă instanță), dar și încheierea unui acord de mediere (în tot cursul procesului penal, până la pronunțarea hotărârii definitive), ca și cauze care înlătură răspunderea penală.
Așadar, procesul penal va înceta dacă intervine împăcarea sau încheierea unui acord de mediere. Nu va mai fi vorba de o condamnare.
 Ana-Maria Pînzaru 
	    	Avocat

Ana-Maria Pînzaru 
	    	Avocat	    

dumutaadrianred	                   

Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
	                    dumutaadrianred	                   

Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)

Alex280594	                   

Vin si eu cu o intrebare,daca 2 persoane au furat din mall o pereche de incaltaminte,unul este minor,celalalt major,au fost dusi in spate de catre ... (vezi toată discuția)
	                    Alex280594	                   

Vin si eu cu o intrebare,daca 2 persoane au furat din mall o pereche de incaltaminte,unul este minor,celalalt major,au fost dusi in spate de catre ... (vezi toată discuția)

cata91	                   

in urma cu 3 luni am fost bautut de 3 agenti de paza, abia in urma cu o sapt le-a luat declaratii si nu a recunoscut nici unul...o sa urmeze partea in care ne ... (vezi toată discuția)
	                    cata91	                   

in urma cu 3 luni am fost bautut de 3 agenti de paza, abia in urma cu o sapt le-a luat declaratii si nu a recunoscut nici unul...o sa urmeze partea in care ne ... (vezi toată discuția)