avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

Stiti cumva ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract de intretinere a unei persoane contra unei proprietati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:48, 7 Septembrie 2009
acte de identitate, documente care atesta prorietatea, certificat de neurmarire fiscala. Consultati si un notar inainte de intocmirea actelor pentru a scoate un extras de catre funciara.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
Multumesc mult!
Daca persoana ce instraineaza un bun in schimbul intretinerii este in varsta, se vor respecta si prevederile Legii nr. 17/2000. ;)
In vederea incheierii unui contract de intretinere ,este obligatoriu de contactat un notar,care va preciza si detalia obligatiile si responsabilitatile ce reva revin .
Multumesc Cora! Stiam ceva despre o astfel de clauza dar cautam in Codul civil. Am citit Legea 17 si este exact ce cautam si imi trabuia!

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare imobil artistry artistry Buna ziua. Am o casa de vanzare iar cumparatorul este cetatean roman cu domiciuliul stabil in Germania de cca.15 ani. Ce documente trebuie sa prezinte la ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere mitrubugarin mitrubugarin as vrea sa stiu daca fac un contract de intretinere cu o matusa care nu are rude ,eu fiind nepotul ei,dupa moartea ei apartamentul imi ramane mie. ?si unde se ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)