avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări paula38
                      Utilizator

paula38
                      Utilizator                    

paula38	                   

Buna ziua ,in anul 2005 am vandut un imobil nepoatei mele ,cu clauza de intretinere,iar pt o camera am instituit un drept de abitatie viagera pt fiica mea ... (vezi toată discuția)
	                    paula38	                   

Buna ziua ,in anul 2005 am vandut un imobil nepoatei mele ,cu clauza de intretinere,iar pt o camera am instituit un drept de abitatie viagera pt fiica mea ... (vezi toată discuția)

paula38	                   

Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea in anul 1998 am cumparat un imobil,am instituit fiicei un dr de abitatie pt o camera,in 2005 am vandut accest imobil ... (vezi toată discuția)
	                    paula38	                   

Buna ziua ,situatia mea este urmatoarea in anul 1998 am cumparat un imobil,am instituit fiicei un dr de abitatie pt o camera,in 2005 am vandut accest imobil ... (vezi toată discuția)

paula38	                   

Buna ziua ,problema este urmatoarea ,am cumparat o casa ,am instituit o clauza de abitatie viagera pt o camera pentru mama mea ,acceasta a locuit acolo 2 ani ... (vezi toată discuția)
	                    paula38	                   

Buna ziua ,problema este urmatoarea ,am cumparat o casa ,am instituit o clauza de abitatie viagera pt o camera pentru mama mea ,acceasta a locuit acolo 2 ani ... (vezi toată discuția)