avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lipsa de raspuns la o contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lipsa de raspuns la o contestatie

Am dat examen pentru obtinerea unui certificat de pregatire profesionala si-am fost respins. Ordinul 1214/2015, anexa 8, art.17 spune ca pot face contestatie in doua zile lucratoare la ARR, care se va solutiona in termen de 10 zile si va fi trimisa in 2 zile lucratoare. A trecut mai mult de o luna de la contestatia facuta si nu am primit niciun raspuns. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: katrin , utilizator 15:45, 10 Octombrie 2016
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei de contencios administrativ.
Trebuie sa formulati actiune conf.art.8-18 LEGEA nr.554/2004 a contenciosului administartiv.
Multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie nesolutionata didibl didibl In urma unui concurs organizat la o unitate bugetara pentru ocuparea unui post de contractual, a fost respins dosarul pentru ca era incomplet. Candidatul a ... (vezi toată discuția)
Contestarea în instanțã a unei decizii de imputare Cristinabv Cristinabv Sunt functionar public. Am primit o decizie de imputare a unor sume constatate de Curtea de Conturi ca nelegale (spor) dupa ce Curtea de Apel a respins ... (vezi toată discuția)
Concurs, contestatie dandaniel30 dandaniel30 Zilele trecute am susutinut un concurs pentru ocuparea functiei de functionar public la o primarie, am luat concursul, iar candidatul de pe locul 2 a facut ... (vezi toată discuția)