avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce meserie urmeaza cei de la Biochimie (Stiinte ale ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce meserie urmeaza cei de la Biochimie (Stiinte ale naturii)

Buna ziua , stie cineva ce meserie poti avea ,daca urmezi studiile pe bio-chimie Stiinte Ale Naturii ?B-)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:49, 17 Octombrie 2016
Profesor, cercetator, angajat in anumite institutii/ firme/ laboratoare (analiza sange, plante, etc.) care au in organigrama bio-chimist.
Pentru job-uri puteti accesa aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Visul meu este sa ajung criminalist de multi ani, dar problema ... Sally Face Sally Face Visul meu este sa ajung criminalist de multi ani, dar problema e ca nu stiu cum. Nu stiu in Romania la care facultate sa ma duc (eu ma gandeam la facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)
Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)