avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fibroza pulmonara - se încadrează la pensia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fibroza pulmonara - se încadrează la pensia de handicap?

Buna seara,
O persoană în vârstă de 80 de ani care acum 6 ani s-a îmbolnăvit de fibroza pulmonara si folosește un aparat de oxigen se încadrează la pensie de handicap?

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului asigurat magdafloasiu magdafloasiu Buna ziua, in prezent sunt in pensie de boala gradul II si cu idemnizatie pentru handicap mediu. In mod normal, as avea gratuitate la toate serviciile ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate imaghiar imaghiar Soacra mea locuiește împreună cu bunul din fii în locuința proprie și este pensionară la limită de vârstă dar are și o pensie de handicap,având un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua dacă am lucrat 30 de ani in grupa 1 și 2 iar din,2006 ... Florian Alexis Florian Alexis Bună ziua dacă am lucrat 30 de ani in grupa 1 și 2 iar din,2006 grad mediu de handicap până în,2015, apoi gradul 2 până în 2019 apoi pensionar caz ... (vezi toată discuția)