avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Politie-Tulburarea ordinii publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Politie-Tulburarea ordinii publice

Buna ziua.Am si eu o mare nelamurire.Acum 2 saptamani in timp ce ma intorceam cu niste amici dintr-o cafenea am fost injurati fara motiv de un grup de 3 baieti acestia apoi plecand si asteptandu-ne in fata caminului cu un cutit.Unul dintre ei urla la noi ca ne omoara si ne va tine minte mai apoi ridicand cutitul asupra unui prieten spunandu-i "te sperii de cutit.te sperii nu?"Acesta vazand ca este amenintat a chemat politia si cei 3 au fost bagati in duba si luati la sectie.
A doua zi seful de camin ne-a cerut numele noastre pentru a le da la politie ca sa ne cheme sa dam si noi declaratie despre cele intamplate.
Acum urmeaza problema.Nici unul dintre noi nu a fost anuntat sa mearga sa dea declaratie timp de 2 saptamani pentru ca azi sa aflam ca suntem buni de plata fiecare cu cate 200 RON pentru deranjarea ordinii si linistii publice primind amenda acasa pe care se specifica ca nu ne-am prezentat la declaratii (nefiind anuntati de nimeni ca ar trebui sa mergem) .Aceasta amenda nici macar nu are semnatura noastra noi afland de ea abia cand a ajuns acasa.
Ne gandeam sa mergem luni la tribunal pentru a o contesta.Ar exista o varianta mai buna?Sau ce e de facut?Precizez ca nimeni nu i-a agresat pe acei indivizi in niciun fel.
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor ContSters227688 ContSters227688 In seara de 17-18 octombrie ma aflam la domiciliul iubitului meu iar in jurul orei 1 am inceput sa ne certam din cauza fostului meu prieten. A inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Incident autovehicul stationat neregulamentar leventoctavian leventoctavian Buna ziua, Am si eu nevoie urgenta de un sfat. Acum aproximativ 2 saptamani incercand sa intru pe o alee la dreapta, am acrosat foarte usor(doar o zgarietura ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor!!! bună, am avut o relație timp de trei luni cu un individ de ... OanaAnais OanaAnais Bună, am avut o relație timp de trei luni cu un individ de pe internet și faptic o luna am locuit împreună... La mine acasă.. Am fost o victima pt ca am ... (vezi toată discuția)