avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate Casa Expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate Casa Expeditii

Buna seara,
Am si eu cateva intrebari legate despre desfasurarea activitatii unei case de expeditii :

In urma cu 6 luni am infintat o societate comerciala SRL-D, cod caen 4941 - transporturi rutiere de marfuri, in certificatul constatator este mentionat si alte activitati conexe transportului. Mentionez ca sediul social este de Bucuresti pe un cabinet de avocatura.
Inca nu am obtinut licenta pentru casa de expeditii.
Intrebarile sunt urmatoarele :

Daca sediul este fara activitate fiind pe cabinet de avocatura pot sa desfasor activitate sau trebuie sa imi deschid un punct de lucru ?
De astazi am si primul angajat, pot sa "vand curse" , sa facturez la client si transportatorul sa imi factureze transportul?
Eu ca persoana fizica asigut dispeceratul pentru mai multe firme de transport, pot sa facturez pe firma mea catre alte firme "taxa dispecerat" ?

multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2016
catam23, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Infiintare casa de expeditii ralucel25 ralucel25 Bună ziua, As vrea sa înființez o casa de expeditii. In prezent, am un SRL care activează în domeniul transportului de marfa (cod caen: 4941) Este ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)