avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare scoala de soferi

Buna ziua. Am inceput scoala de soferi in aceasta vara. Am luat sala din prima iar la traseu am picat de 2 ori. Cand am inceput scoala masina, un model Dacia Logan avea probleme la ambreiaj si mai era si pe gaz iar masina tragea foarte greu. Am vrut sa renunt dar instructorul mi.a promis ca va rezolva problema dar nu a fost asa. Prima oara la oras recunosc ca am gresit si a 2 oara am picat din cauza ambreiajului deoarece am oprit masina de mai multe ori si la parcarea in rampa masina nu tragea si plus a 2 oara mi.a cerut 250 de EURO ca sa trec si cred ca a umblat la ambreiaj deoarece ma.m opus cu vehementa. Intrebarea mea este : Pot sa ma mut la alta scoala de soferi cu o masina mai buna chiar daca instructorul la care sunt face parte dintr.o scoala de soferi si nici un coleg a lui nu a vrut sa ma preia?

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata amantul care este instructor auto, sau scoala auto? Matei90 Matei90 Buna ziua, Sunt in situatia in care sotia a intretinut relatii sexuale cu instructorul auto dupa sedintele de condus, in masina de scoala. El i-a mai propus ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto cata-anca cata-anca Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am facut scoala de soferi in august-septembrie 2014. Orele de conducere le-am facut pe o corsa. Am dat o data traseul si am ... (vezi toată discuția)