avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Lipsit de drepturi din cauza MAE, Romania
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Lipsit de drepturi din cauza MAE, Romania

IN LIPSA DE DREPTURI UMANE CAUZAT DE MAE,ROMANIA
Depunand cerere de schimbare al pasaportului socialist la ambasada romana existenta,iesita dintr-o tara in razboi cu doi copii minori,refugiati in ambasada,in loc de refuz din partea MAE primesc BETE IN ROATE de 26 de ani,abandonati in aceasta tara fara nici un document legal,in ilegalitate,cand ambasada s-a inchis dupa 5-6 ani mai tarziu .Curtea Europeana de drepturi umane au declarat cazul meu eligibil dar inainte de a putea sa intre in actiune,cazul trebuie sa treaca in judecata in Romania. Nu avem pasapoarte,nici un act de identitate,deci nu avem drept de munca,educatie ,etc. Exista un avocat care ar dori sa accepte acest caz cu conditie de un procetaj de despagubire in finalul procesului?(www.avocatnet.ro/images/smil... )
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:21, 24 Iulie 2016
Intervenţie moderator


Potrivit regulamentului de postare, pe forum nu se stabilesc relații profesionale între cei care întreabă și cei care răspund. Dacă doriți să discutaţi cu un profesionist, aveți la dispoziție Catalogul Consultanților și Bursa Consultanților (vedeți link-urile de mai jos). Veți alege un consultant din Catalog și/sau veți trimite o cerere de ofertă la Bursă.
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/bc%...

Mult succes în rezolvarea problemelor dvs.!


Gabriela Pintea
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicat Cristian333 Cristian333 Bună dimineața, Caut specialist experiență sindicate. Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de handicap SXNA SXNA Buna ziua , Am contestat un certificat de handicap in instanta si am pierdut la fond. Am nevoie urgenta, urgenta de un avocat care a mai pledat in acest ... (vezi toată discuția)
Avocat cu experienta multinationala Didi-30 Didi-30 Cine imi poate recomanda un avocat ff bun cu experienta multinationala ( in special cu francezii din Romania) in dreptul muncii;sanatatii si securitatii muncii ... (vezi toată discuția)