avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere firma

buna ziua.Am avut o firma care a ajuns la lichidator pentru o datorie de 10.000 de lei catre stat.Lichidatorul mi a propus sa i dau 2.500 lui si se va ocupa de radierea firmei inclusiv de anularea datoriilor.Radierea a fost facuta anul acesta in iunie.in septembrie ne a venit o recomandata ca avem o plangere penala facuta anul trecut in septembrie si ca datoriile noastre sunt intacte,Ce se poate face in acest caz ?am platit si 2.500 la lichidator si am ramas si cu datoriile ...cum a fost posibil ca lichidatorul sa obtina un certificat de radiere ?

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)
Procedura inchidere societate DRAGANLARISA DRAGANLARISA buna ziua! va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la inchiderea unei societati de intermediere, agent de asigurare, cod caen 6720(cod ... (vezi toată discuția)