avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lucru in strainatate cu misiune din romania
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lucru in strainatate cu misiune din romania

buna ziua!am lucrat in strainatate cu contract romanesc fara sa primesc nici un ban in romania cu toate ca aveam un salariu de minim pe economie in contractul romanesc,specific am primit salariu in euro virat direct de firma din strainatate.trebuia sa primesc si salariu in romania in lei cat era in contract?.va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! depasire timp de lucru, amenzi abuzive aplicate angajatilor cora_coco cora_coco Lucrez la o firma de transport persoane.Am un contract de munca de 8 ore/zi pe o perioada determinata si un salariu minim pe economie dar in realitate lucrez ... (vezi toată discuția)
Contracte romanesti in italia tankolevente tankolevente Buna ziua,am o nelamurire si doresc sa ma ajutati daca se poate. In data de 06 februarie am semnat un contract cu o firma din Romania (contract temporar pe 3 ... (vezi toată discuția)
Angajat in romania... crissavocat crissavocat ....detasat in UE de citva timp(mult)cu perioade umane de lucru,conditii bune,dar...cit trebuie sa fie salariul in registrele firmei din Romania?Ce legi ... (vezi toată discuția)