avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Salarii curente insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Salarii curente insolventa

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce poate face un angajat al unei firme aflate in insolventa(inca nu e un plan de reorganizare aprobat) daca nu i se plătesc salariile curente? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata salarii aferenta perioadei imediat precedente deschiderii procedurii de insolventa Alexian_2011 Alexian_2011 [quot]Buna ziua! Am urmatorul caz: O societate X cere deschiderea procedurii de insolventa . incepand cu data de 28 martie 2014 -sa zicem - SC X intra ... (vezi toată discuția)
Insolventa si datoriile curente alexmartinescu alexmartinescu buna seara .cum poate actiona un salariat in cazul in care societatea nu plateste la zi salariile dupa intrarea in insolventa. datoriile din planul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii curente societate insolventa SimonaO SimonaO Buna ziua,am fost salariata la o societate aflata in procedura de reorganizare. Planul de reorganizare a fost aprobat in data de 20.02.2013 si conform ... (vezi toată discuția)