avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

as dori sa stiu daca se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pt crestere copil si dividendele ridicate si impozitate?Dar veniturile obtinute din activitati agricole , impozitate de asemenea?Cum se face calculul?

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil2016 - venituri din dividende Iulian1976 Iulian1976 Buna ziua! La sfarsitul lunii iunie sotia mea va naste si dupa terminarea concediului postnatal intentionez sa intru eu in concediu de crestere a copilului, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului mikey33 mikey33 Asi dori sa stiu care alte venituri mai sunt luate in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.De exemplu venitul din dividente sau ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor mishu2012 mishu2012 Potrivit Art. 2. (1) Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi ... (vezi toată discuția)