avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat fiscal

in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 11:42, 28 August 2009
In conformitate cu OG 75/2001, certificatul de cazier fiscal se elibereaza in cel mult 10 zile calendaristice de la data solicitarii eliberarii. La cerere, pentru situatii de urgenta, certificatul poate fi eliberat in cel mult 3 zile cu plata unei taxe de timbru majorata cu 100%
in og 75 din 2001 actualizata zice ca:
Art. 9. - (1) Certificatul de cazier fiscal este valabil 30 de zile de la data emiterii si numai in scopul in care a fost eliberat.
(2) Eliberarea certificatului de cazier fiscal se face de indata, in prezenta contribuabilului sau a reprezentantului acestuia.
(3) Pentru eliberarea certificatului de cazier fiscal sau pentru transmiterea electronica a informatiilor din cazierul fiscal se percepe o taxa in suma de 20 lei pentru fiecare persoana.
(4) Taxa prevazuta la alin. (3) se face venit la bugetul de stat si se plateste la unitatile de trezorerie si contabilitate publica sau la Oficiul National al Registrului Comertului, dupa caz.
calytul a scris:

in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol?

Certificatul de atestare fiscala se elibereaza de catre Directia Impozite si Taxe Locale din cadrul primariei in raza careia se afla bunul sau imobilul respectiv. Termenul de eliberare difera de la o directie la alta in functie de regulamentul aprobat de consiliul local al sectorului respectiv.B-)
Termenul legal este de 5 zile insa in practica, daca aveti neclaritati sau nereguli privind actele obligatorii ce trebuiesc depuse periodic de catre societate si inregistrate la ANAF , intrucat se verifica aspectele legale ale activitatii societatii, dureaza...
aaaaa era vorba de certificat de atestare fiscala?
atunci este:OMFP nr. 752/2006 - Procedura de eliberare a certificatului de atestare fiscala pentru persoane juridice si fizice

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)
Termen pentru certificatul fiscal irina56 irina56 As dori sa stiu , care este termenul limita de eliberarea unui certificat fiscal, de la data solicitarii.V MULTUMESC (vezi toată discuția)
Termen pentru eliberarea certificatului fiscal calytul calytul care mai este termenul pentru eliberarea certificatului fiscal de catre administratia publica locala?Ne luam dupa OG 29/2011?unde scrie 10 zile sau dupa cod ... (vezi toată discuția)