avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen/legislatie pentru un cabinet de nutritie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen/legislatie pentru un cabinet de nutritie

Buna ziua, ma intereseaza sa imi deschid un cabinet de nutritie, profesez ca si biolog in laborator de analize medicale si studiez un master in nutritie clinica si comunitara.
Intrebarea mea este: exista un cod caen, in care ma pot incadra pentru aceasta activitate? Exista o legislatie? O adeverinta de libera practica - avand in vedere ca profesia de "Nutritionist" nu este recunoscuta in Romania, etc..
Va multuesc !!!

Alte discuții în legătură

Pot deschide un cabinet de nutritie cu un curs realizat pe o durata de 1080 h? ioana.serban ioana.serban In urma absolvirii cursului de Tenician Nutritionist, „Diploma de Calificare Profesionala” emisa de Ministerul Muncii care are si recunoastere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut parte din ordinul biochimistilor, biologilor ... Ordinbiologi2025 Ordinbiologi2025 Buna ziua! am facut parte din Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor din Romania in jur de aproximativ 7 ani. In aceasta perioada , 10.2005-03.2014, ... (vezi toată discuția)
Credeți ca pot profesa , deschide pfa ? Zara rita Zara rita Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , ... (vezi toată discuția)