avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare obiecte de inventar

Buna! vreau sa achizitionez salopete la angajatii mei. Am o prietena care este croitoreasa (in timpul liber) si mi-a zis ca poate sa mi le faca ea (contracost dar la un pret mai bun ), dar, ea nu poate sa le factureze. Eu as vrea sa ma inregistrez cu ele ca obiecte de inventar si cu cheltuiala aferenta. Se poate?Cum trebuie sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: corina74 , utilizator 08:46, 4 Noiembrie 2016
''Si cu sunca-n pod si cu varza unsa!''

Doamna se poate inregistra ca PFI fara costuri la ANAF si poate factura. Dupa aceea poate renunta la aceasta calitate. Te poti intelege sa platesti tu ce datoreaza ea la stat.
m-ati facut sa rad :)
Multumesc frumos!
Achizitiile de la pf se fac in baza unui borderou de achizitii.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara factura fiscala margareta teodorescu margareta teodorescu Firma la care lucrez vrea sa achizitioneze arbusti pt gradina de la un producator local ce nu e pers juridica sau pfa ci are doar certificat de producator? ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu pers. fizica Otilia B. Otilia B. Avem un Contract de colaborare cu o persoana fizica de la care am achizitionat pui vii pt. taiere, iar acum colaboratorul ne datoreaza bani in urma acestei ... (vezi toată discuția)