avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua. Mama mea , nascuta in luna august 1954,a lucrat la c.a.p. timp de 7 ani.Conform legii 186/2016 ar putea sa incheie un contract cu Casa de Pensie pentru plata celorlalti ani? Sau nu cumva poate lua de la sot (care nu a iesit la pensie dar are vechime destula) anii de vechime care ii mai trebuie?
Ce ar trebui sa faca?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie flori_56 flori_56 Buna ziua. Mama mea , nascuta in luna august 1954,a lucrat la c.a.p. timp de 7 ani si a mai lucrat la cooperatie 3 ani(1971-1974).La primarie am gasit anii de ... (vezi toată discuția)
Pensia minim garantata gurzunvasilica9@gmail.com gurzunvasilica9@gmail.com Mama mea are 64 de ani e nascuta in 1954 pe 1 August ...are 9 ani vechime in munca lucrati la C.A.P. si nu primeste nici un ajutor...Poate sa beneficieze si ea ... (vezi toată discuția)
Pensie minima sociala Gurzun Vasilica Gurzun Vasilica Mama mea e nascuta in 1954 pe 1 August are 65 de ani si nu beneficiaza de nici un ajutor sau pensie.. Are numai 7 ani lucrati la C.A.P si doi ani platiti...in ... (vezi toată discuția)