avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila gift card si vaucher
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila gift card si vaucher

buna ziua
firma mea vinde marfuri prin emag.EU cand facturez clientului trec pe factura marfa respetiva si gift card emag cu suma pe minus,valoarea totala a facturii este pe zero,
Emag autofactureaza pt noi o factura in care trece vauchere cumparate in valoare totala cu marfa din factura mea
Cum inregistrez?

Alte discuții în legătură

Mărfuri cu titlu gratuit (valoare 0 euro). cum se înregistrează în contabilitate? Alecsx83 Alecsx83 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt mai nou GM la o firma care importa produse alimentare si echipamente(obiecte de inventar). ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale - omf 1752/2005 flo8200 flo8200 La art. 54, alin. (2) scrie: 'Reducerile comerciale acordate de furnizor nu fac parte din costul de achizitie. Sa intelegem de aici ca daca furnizorul imi ... (vezi toată discuția)
Marfuri fara factura in contabilitate ... ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o intrebare. Am in stoc ceva marfuri din anii trecuti care nu apar in contabilitate si as vrea sa le vand. Am gasit clienti la marfuri, dar ... (vezi toată discuția)