avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... despre cererea de punere in facere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

despre cererea de punere in facere

vreau ca vecinul de la et.IV sa fie obligat sa inchida geamul de la balconul sau intrucat imi ploua in bucatarie,balcon si in camera unde dorm.
Cel mai recent răspuns: gheorghepoitelea , utilizator 21:17, 22 Noiembrie 2016
Ați încercat o discuție cu vecinul dvs. despre această problemă? Dacă da, care a fost atittudinea acestuia?
Buna seara,
Cum va ploua in balcon daca el nu isi inchide geamul la balcon? Lui nu-i ploua in apartament?
Buna seara,ploua si la ea si la mine...dupa ea,poate sa ia blocul foc.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2016
gheorghepoitelea, utilizator
am stat de vorba prin telefon dar nu este de inteles.S-a mutat la parinti si garsoniera este nelocuita.Se pare ca a acoperit cu carton o singura data si a suportat singura cheltuielile.Acum se razbuna.Este 1 bloc de 4 etaje cu garsoniere.Multi sunt in strainatate la munca,iar altii au decedat.Eu am garsoniera de 5 ani si n-am vazut-o la fata macar o singura data.Nu vreau daune materiale ci doar sa inchida geamul la balcon.Intrucat suntem proprietari nu pot rezolva decat prin proces.Multumesc.
@Gheorghepoitelea a scris in alt topic:

Aceasta cerere este tipizata sau o pot redacta eu?
Ce costuri ridica deschiderea acestei actiuni?
sunt obligat sa-mi pun avocat?


Puteți încerca medierea. Contactați un mediator care va trimite o invitație la mediere. O acțiune în instanță durează mai mult și costurile sunt mai mari.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie/reamenajare spatiu apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Vecinul de sub mine a schimbat destinatia camerelor...a transformat bucataria in dormitor, si bucataria mutat-o in camera de ... (vezi toată discuția)
Stau la etajul 3/4 si imi ploua in casa zcipriz zcipriz de ceva timp imi ploua in apartament desi stau la etajul 3 . In blocul in care stau sunt 3 apartamente de 2 camere si unul de 3 , eu stau la cel cu doua ... (vezi toată discuția)
Geam pe balcon pentru iluminat casa scarii Maria_0022 Maria_0022 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: geamul de iluminare pentru casa scarii este pe balconul meu. \"geamul\" respectiv este format din doua randuri de ... (vezi toată discuția)