avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune teren

Buna ziua,
in vederea concesionarii pe mai departe a unui teren proprietate publica, concesionarul are dreptul de preferinta sau preemtiune (nu stiu exact care e termenul corect in acest caz) la expirarea contractului de concesiune in situatia in care pe terenul concesionat s-a realizat in conditiile legii, o constructie permanenta cu destinatie comerciala?
Va rog sa-mi indicati cadrul legal care reglementeaza aceasta speta.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pot cumpara un apartament intr-un bloc construit pe un teren jumatate proprietate jumatate concesionat ? PARASCHIV NICU PARASCHIV NICU Vreau sa achizitionez un apartament aflat intr-un bloc nou. Blocul este construit pe un teren in suprafata de 350mp din care 250mp proprietate si 100mp ... (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie ContSters82607 ContSters82607 In cazul concesionarii de catre o institutie publica a unui teren pe care se afla amplasate constructii proprietate a concesionarului opereaza dreptul de ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)