avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Amenda administrativa

Buna ziua, o persoana are o masina pe firma iar firma are datorii statului Italian, are amenda administrativa si nu are voie sa circule cu masina in Italia, este posibil sa aduc masina in Romania si sa o inmatriculez aici? Se poate face contract de vanzare cumparare?este legal?

Alte discuții în legătură

Recuperare auto retinuta alexandrag12 alexandrag12 Buna ziua, am urmatoarea speta: am cumparat o masina provenita din Italia de la un vanzator persoana fizica din Romania (al 3-lea) proprietar, in baza unui ... (vezi toată discuția)
Pot sa inmatriculez o masina daca nu am contractul de vanzare-cumparare in italiana? cristinanan18 cristinanan18 Am cumparat o masina Opel corsa c, masina fiind adusa din italia. Am fost sa o inmatriculez si mi s-a spus ca imi trebuie un act de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)