avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare poprire

Buna ziua. Am si eu o problema legat de o poprire pe salariu. Am luat in 2008 un credit de la o banca. unul imobiliar si unul de nevoi personale. In anul 2013 am primit acasa hartie de la banca cum ca terenul este scos la licitatie cu suma de 19.ooo euro. ok. eu am zis ca doresc sa reiau creditul in special cel de nevoi personale care era de 7000 euro. mi-au spus ca nu se mai poate pt ca este deja inchis dosarul si trimis in executare. La cateva luni am primit de la executor o hartie cum ca terenul s-a vandiut pentru suma de 12.000 euro. Si de atunci nimic. Azi ma trezesc cu hartie la serviciu cum ca mi s-a infiintat proprie pe salariu pe suma de 9300 euro plus 5400 ron, o proprire pt suma de 2400 euro plus 1700 ron . adica din doua mii 2009 nu m-a mai cautat nimeni pt creditul de nevoi personale. Cum este cu prescriptia?? sau se iau in calcul anii din 2013 cand au vandut terenul?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters412330 , utilizator 15:01, 21 Noiembrie 2016
Vedeți cu darea în plata.
Ar fi bine sa mergeți la avocat dacă vreți sa faceți proceduri legale de apărare.
Trebuie știut a situația juridica exacta pentru a va putea apară și aceasta se face pe baza de acte.
va multumesc. dar darea in plate este pt creditele ipotecare , nu? eu vb de creditul de nevoi personale...nu trebuia sa se fii prescris...sau??? Si va rog sa ma lamuriti pana demaram procedurile in instanta cu un avocat ...cei de la serviciu imi vor lua banii din salar ? jumate salarul asa mi-au spus..ce se poate face in acest sens? multumesc .o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cand doi parteneri se despart si apartamentul in care locuiesc e la amandoi, dobandit prin credit? xandercage xandercage Eu si cu prietena am achizitionat un apartament prin credit imobiliar, acum 6 luni. Ea a participat cu 7000 euro la avans si eu cu 10.000 euro. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)
Ratele o povara daca sunt cu dobanda variabila... katalin_simplu katalin_simplu salutare, am vandut un teren extravilan arabil in valoare de 2000 ron. eu am niste credite de nevoi personale fara garanti sau ipoteca in valoare totala de cam ... (vezi toată discuția)