avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie in caz de poliartrita reumatoida
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie in caz de poliartrita reumatoida

Buna ziua. Sunt coasigurata (cu sot pensionar), am poliartrita reumatoida, stadiul III si as dori sa stiu ce documente imi sunt necesare pt. a beneficia de pensie pt. aceasta boala? Care sunt conditiile si care este procedura? Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de handicap mary_z mary_z Mama mea a suferit din tinerete de reumatism, si a beneficiat de vreo 4 ani de pensia de invaliditate gr II diagnosticul poliartrita reumatoida. In acest ... (vezi toată discuția)
Pensii angelica pitulan angelica pitulan Bună seara. Am depus dosarul la casa de pensii a municipiului București. Sufăr de poliartrita reumatoida seropozitiva stadiul 2.cu decizia de la expertiza ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Sebiano Sebiano Buna ziua, sotia mea sufera de poliartrita reumatoida statiu 2 , din pacate a luat-o de tanara , are 28 ani , momentan facem tratamente , credeti ca poate ... (vezi toată discuția)