avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 394

Cine declara în 394 o factura de reparatii emisa de un service pe numele proprietarului mașinii, persoana juridica. Menționez ca persoana juridica proprietara a mașinii este asigurata CASCO. Factura este evidențiată în decontul de TVA al service lui și este încasată direct de la asigurător.
In cazul în care beneficiarul reparației trebuie sa declare factura în 394 la ce rand și cum o raportează? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Decl.394 lacramiu lacramiu va rog frumos sa ma ajutati in urmat.problema : in situatia in care repar o masina , am asigurare casco , deci cheltuiala o suporta integral societatea de ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Daca se emite o factura in Ianuarie, insa clientul, persoana fizica, imi achita factura in februarie, in numerar. Cand se va inregistra TVA -ul ? In Ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)