avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl.394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl.394

va rog frumos sa ma ajutati in urmat.problema :
in situatia in care repar o masina , am asigurare casco , deci cheltuiala o suporta integral societatea de asigurari.
factura nu a ajuns la mine pt ca cei de la service imi spun ca originalul il depun direct la asigurari pt ca de acolo primesc banii.
factura este emisa pe numele societatii mele , deci ei vor declara prin decl 394 , dar eu neavand aceasta factura nu declar nimic .

cum pot rezolva aceasta diferenta ce va aparea in decl 394?
multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 15:44, 21 Februarie 2012
Cereti la societatea care v-a reparat masina o adresa oficiala in care sa explice aceasta situatie. Si in cazul in care va vine vreun control le aratati acea adresa. Este ok asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura reparatie casco larisaalina larisaalina Am urmatoarea problema: s-a reparat o masina a societatii pe casco. Firma care a efectuat reparatia a emis factura pe soc. noastra, dar originalul a fost ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 Elena Buzatel Elena Buzatel Cine declara în 394 o factura de reparatii emisa de un service pe numele proprietarului mașinii, persoana juridica. Menționez ca persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Inregistare factura reparatie pe casco ade31 ade31 Buna ziua, Firma noastra a efectuat o reparatie la o masina pe asigurare casco. Dupa aprox.2 luni primesc prin posta o factura emisa de firma de reparatii ... (vezi toată discuția)