Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
................................... dupa cate stiu eu, actele normative indicate de Dvs. au fost abrogate expres sau implicit prin L.114/1996, cu ultima modificare datand din 2008, prin OUG 210/2008. Implicit...
Scuze:"> Doar 256/1984 a fost abrogat expres cu exceptia art. III si a anexelor nr. 3 si 4, restul au fost doar partial abrogate sau rasmodificate.
Revenind la intrebarea Dvs, din punctul meu de vedere si avand in vedere aplicarea in timp a legii civile, desuetudinea unei prevederi legale in vigoare nu poate fi motiv de nulitate.
Buna sa va fie inima :)
..........., v-as intreba daca in activitatea Dvs. exista ca si principiu certitudinea evaluarii, comparativ cu principiul certitudinii impunerii in legislatia fiscala.
Ma refer la urmatoarele aspecte, care tin de posibilitatea organului fiscal de a nu lua in considerare o tranzacţie care nu are un scop economic sau reîncadrarea formei unei tranzacţii pentru a reflecta conţinutul economic al tranzacţiei.
... v-as intreba daca in activitatea Dvs. exista ca si principiu certitudinea evaluarii, comparativ cu principiul certitudinii impunerii in legislatia fiscala...