avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CEDO
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CEDO

Buna seara ,ce ar trebui să fac pentru a da statul in judecata pentru condițiile din penitenciar,am un verisor bolnav de epilepsie si este arestat intr-un penitenciar dintr-o cameră ca mai mulți deținuți nu primește tratamentul corespunzător și crizele de epilepsie sunt tot mai dese

Alte discuții în legătură

Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)
Suprapopulare penitenciare teona11 teona11 stie cineva, daca, odata cu aducerea in tara a detinutilor romani , se va face ceva - o gratiere........ceva? Deja s-a adus o parte si e foarte ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala SiseaViorica SiseaViorica Problema mea este urmatoarea: as vrea sa obtin o pensie pe caz de boala sau de handicap, deoarece nu mai am starea necesara de a munci si necesit supraveghere ... (vezi toată discuția)