Buna seara! Actualul meu sot are o fetita in varsta de 5 ani,mama copilului era casatorita la momentul nașteri,soțul meu nu cunoștea acest aspect la acel moment,a recunoscut copilul si a aflat cand fetita avea 2 ani ca ea era casatorita motiv pentru care a decis sa se desparta acum mama copilului doreste pensie alimentara si cere acest lucru in instanta ce sanse are sau cum poate proceda ca, copilul sa îi fie incredintat tatalui?
Ceva nu stiti bine.. nu avea cum sa il recunoasca daca femeia era casatorita.
In orice caz, daca el e tatal din acte, va plati si pensie.
Daca pana la varsta asta copilul a stat la mama, in niciun caz nu va locui pe mai departe cu tatal ca acesta nu vrea sa plateasca pensie si s-a trezit ca vrea copilul.
Buna seara,
1. Daca stie SIGUR ca este copilul sau sa plateasca pensia alimentara.
2. Daca are indoieli sa conteste paternitatea, sa faca testul ADN si atunci a scapat. )Cost, circa 3000 lei).
3. Daca este copilul sau va plati ORICUM pensia alimentara.
El doreste nu este aceasta problema,el isi doreste sa creasca el copilul din urmatoarele motive. Copilul nu este ingrijit de catre mama ci de catre o sora care are un certificat de "nebuna"
Test adn
lulu-lulu
buna sotul meu a recunoscut acum 1 an ii ro un copil pe numele lui, sotul meu nu este cetatean ro acum dupa 1 an vrem sa cerem testul adn copilul este ii tara ... (vezi toată discuția)