avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa persoanelor fizice

ce trebuie sa fac pentru a declara insolventa ca si persoana fizica?ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:38, 1 Decembrie 2016
Se pare ca Legea nr. 151/2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice va intra in vigoare de abia la 31.12.2016, asta daca nu se amana din nou pana la acea data. In orice caz, normele de aplicare a acestei legi n-au fost inca adoptate de executiv, ceea ce inseamna ca deocamdata statul nu e pregatit sa solutioneze astfel de cereri.
Înainte de a vă gândi la această lege trebuie să vedeți dacă aceasta vă avantajează, dacă aduce beneficii asupra situației dvs. Poate acest articol vă va ajuta:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2016
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate intra in faliment persoana fizica azzz01 azzz01 Sunt divortat de 2 ani fara partaj ,datoriile depasesc venitul actual cu mult .CAND POT INTRA IN FALIMENT PERSONAL? (vezi toată discuția)
Pot sa invoc insolventa personala pe exceptie in proces civil?? aidu aidu Daca da, cum... si in ce situatie as putea invoca insolventa personala pe exceptie in proces civil?? (vezi toată discuția)
Faliment personal premus76 premus76 buna ziua! sunt un debitor la o banca.pana acum ,din 2007 ,am achitat fara nici o intarziere ratele la credit.din pacate nu mai sunt in masura sa le ... (vezi toată discuția)