Sunt din 2011 Intreprindere individuala - fara angajati; desfasor activitatea principala : " serviciu extern de prevenire si protectie" - cf." Norma Metodologica de aplicare a Legii SSM nr. 319/2006 (HG 1425/2006 actualizata )".- cu abilitare - lTM.
As dori sa stiu daca imi pot schimba regimul in MICROINTTREPRINDERE, fara angajati sau cu unul...
Conform modificărilor aduse noului Cod fiscal prin OUG nr. 50/2015, în vigoare de la 1 ianuarie, condiţiile de încadrare a firmelor în categoria microîntreprinderilor s-au schimbat considerabil.
una din conditiile, pe care nu stiu daca o pot indeplini este :
....• realizează venituri, altele decât cele din consultanţă şi management, în proporţie de peste 80% din veniturile totale;"
Serviciile pe care le ofer unor societati in domeniul securitatii si sanatatii in munca sunt efective ( conform art 15 (1) din HG 1425/2006 actualizata), ; cod CAEN: 7490., nu numai de consultanta !!!
Pfa vs ssm
rezso
Vreau sa infiintez un PFA pentru executie instalatii electrice de joasa tensiune.
Conform Ordinului 90 al ANRE Art. 61. - una din criteriile necesare este ... (vezi toată discuția)