avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua! nepoata mea este in plasament familial iar statul imi da suma de 600 lei , mama este decedata, tatal lucreaza in strainatate. Prin plasament familial instanta a dispus ca tatal sa presteze 30 de ore in folosul comunitatii. l am dat in judecata pe tata pentru pensie alimentara, dar acesta refuza sa plateasca minimul pe economie intrucat plateste orele in folosul comunitatii. Are legatura pensia alimentara cu prestarea muncii in folosul comunitatii?
Cel mai recent răspuns: luizananu@yahoo.ro , utilizator 15:27, 30 Noiembrie 2016
Nu inteleg cum e cu munca in folosul comunitatii..si ce legatura aveti dvs cu asta. Pt ce face munca in folosul comunitatii ? are amenzi ?
buna ziua ! plasamentul familial este dat printr-o sentinta judecatoreasca...acesta este la rude...in sentinta parintii sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii. legea 272/2004 art. 67. tatal nu presteaza munca, dar plateste cele 30 de ore, si nu mai plateste pensie alimentara...... Are legatura pensia alimentara cu cu orele pe care acesta le plateste ?
600 lei primiti de la stat, asta-i toata suma? Alocatia de 84 de lei cine o primeste?
eu chiar nu inteleg ce legatura are faptul ca parintii presteaza munca in folosul comunitatii cu plasamentul.
Dvs inteleg ca aveti copilul in plasament, iar parintii trebuie sa isi intretina copilul, mai departe.. poate ma lamuriti ce e cu prestarea.
da asta este suma la plasamente familial 600 ron..... ..84 de lei alocatia de stat tot eu o primesc prin aceeasi sentinta cu plasamentul familial

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere - tatal copilului in puscarie decarrera_ro decarrera_ro Daca tatal copilului este in puscarie, cum plateste pensia de intretinere la care este obligat ? (vezi toată discuția)
Dilema.... razvan38 razvan38 Sunt divortat si acum 7 ani am cerut si obtinut copilul sa il cresc eu iar fosta sotie plateste pensie alimentara...mai greu dar plateste. Anul acesta copilul ... (vezi toată discuția)
Alocatie pt.copil cu tata in italia si copilul in romania laurentiucioaga laurentiucioaga buna ziua...as dori sa aflu daca eu muncind in italia de 3 ani cu forme legale, pot beneficia de alocatie pt. copil de aici...copilul este in grija bunicilor ... (vezi toată discuția)